1 Followers
nogometnidresoviprodaja

nogometni dresovi online trgovina, nogometni dresovi za djecu i odrasle prodaja

Novi nogometni dresovi o Hrvatskoj online trgovina, dječji dresovi komplet,domaći dres/gostujući dres/rezervni dres/golmanski dres niska cijena i brza isporuka.

Manchester United namjerava dati Ibrahimović novi ugovor

Iako je Manchester United bio izgubiti da Manchester City u Manchesteru derbi, ali Zlatan Ibrahimović i dalje ima vrlo dobre performanse, on je zabio jedini gol Manchester United u igri. Prema Daily Mirror izvijestio je da Manchester United je pripremio novi ugovor za Ibrahimovića.

Ibrahimović se pridružio Manchester United na slobodnom transferu u ovog ljeta, on je potpisao ugovor na godinu dana sa Red Devils, s mogućnošću još 12 mjeseci. Iako je nesumnjivo Ibrahimović je dobar igrač, ali činjenica je da je već 35 godina. No, u posljednjih 5 utakmica zabio je 5 golova, njegova prekrasna izvedba je također bio impresioniran Manchester United.

Sada Manchester United je odlučio ponuditi Ibrahimović novi ugovor, trajanje ugovora je 3 godine. Nakon isteka ugovora, Ibrahimović će biti 38 godina, tako da je vjerojatno da će otići na Old Traffordu.