1 Followers
nogometnidresoviprodaja

nogometni dresovi online trgovina, nogometni dresovi za djecu i odrasle prodaja

Novi nogometni dresovi o Hrvatskoj online trgovina, dječji dresovi komplet,domaći dres/gostujući dres/rezervni dres/golmanski dres niska cijena i brza isporuka.

Barcelona i Manchester City natječu za Hector Bellerin

Prema Španjolski mediji svakodnevno Sports list izvijestio je da Barcelona je aktivno stjecanje Arsenal natrag Hector Bellerin, i oni imaju veliko povjerenje u posao. Ako ste ljubitelji Barcelone, možete kupiti Dres Barcelona 2016/17 pokazati svoju potporu.

Nakon Alves je napustio, Enrique nije našla dobru zamjenu na desni bek. Bellerin došao iz La Masia, a Barcelona je također vrlo spremni da ga dovede natrag na Nou Campu.

No, osim Barcelone, Manchester City također pokazuje veliki zanima Bellerin. Nakon Guardiola preuzeo Manchester City, njegov preobražaj tima dobiti vrlo dobar učinak, ali je vođa navale i dalje je slabost tima. Dres Manchester City vruće prodaje na internetu.

Daily Mail je rekao da Bellerin je broj jedan meta Barcelone i Manchester City. Ovog ljeta, dva kluba su pokušali kupiti Beilailin, ali i nije. Ali oni neće odustati, oni će nastaviti ovaj posao u zimskim mjesecima. Prodaja Nogometni Dresovi online shop.